Over Ons

 
Sneakers. Hier.
 

Air Jordan

Nieuwe Jordans zijn een gegeven geworden sinds 1985, toen de Air Jordan-lijn (onofficieel) werd geïntroduceerd. Van de Air Jordan 1 tot de nieuwste Air Jordan 35, Jordan Brand heeft een sterke erfenis opgebouwd, gebaseerd op de legendarische Michael Jordan. De line-up, die door zowel sneakerheads als sportfans in hoog aanzien stond, kreeg al snel bekendheid door zowel inbare OG-kleurstellingen als samenwerkingen met namen als Travis Scott en Virgil Abloh's Off-White imprint. Met vele opmerkelijke releases achter de rug, bereidt de lijn een aantal nieuwe aanbiedingen voor, zoals de Cool Grey 11 (voor het eerst gezien in 2001). Ga door voor alle bevestigde en geruchten de releasedatums 2021 en daarna.

Nike

Internationaal bekend en erkend door het swoosh-logo, begon Nike met het produceren van hardloopschoenen voor atletiekatleten. Oorspronkelijk heette het bedrijf Blue Ribbon Sports, maar de oprichters veranderden de naam al vroeg in het spel. In de loop der jaren is Nike uitgegroeid tot een van de grootste atletische merken ter wereld die sportkleding, schoenen en zelfs streetwear produceren. Nike blijft trouw aan hun klassieke erfgoed en creëert tegelijkertijd de perfecte innovaties voor elk geproduceerd product.

Nike Air Max

Revolutionaire Air-technologie vond zijn weg naar Nike-schoenen in 1978. In 1987 debuteerde de Air Max 1 met zichtbare Air-technologie in de hiel, waardoor fans meer konden voelen dan alleen het gevoel van Air-demping - plotseling konden ze het zien. Sindsdien zijn de Air Max-schoenen van de volgende generatie een hit geworden bij atleten en verzamelaars door opvallende kleurencombinaties en betrouwbare, lichtgewicht demping te bieden.

Converse

Converse blijft een populaire sneaker die elke dag door mensen wordt gedragen. Met al vroeg succes op de hardhouten baan, leverde het bedrijf sneakers voor spelers. Het bedrijf is door de jaren heen trouw gebleven aan hun ontwerpen. De All Star-schoen blijft een van de meest bekende schoenen van Converse, omdat het een tijdloos ontwerp is. Hoewel Converse niet langer regeert in de rechtbank, heeft het zijn stem gevonden in de popcultuur.

Reebok
Het oudste en meest authentieke van alle trainermerken behoort met recht toe aan Reebok. Reebok was toegewijd aan het ontwerpen van schoenen voor atleten en veranderde al vroeg in het spel de industrie van trainingsschoenen met technologische doorbraken. Hoewel er al vroeg een daling van de verkoop optrad, staat Reebok sterk en biedt het consumenten uitstekende ontwerpen en ondersteuning die in elke schoen is uitgerust.